Ring oss gärna: 08 - 54 55 12 80

Ett kvalitetsföretag inom NGS Group

e-Quality är ett auktoriserat bemanningsföretag som startades år 2000.  Vi hyr ur och rekryterar medarbetare och chefer inom social omsorg, hälso- och sjukvård samt tandvård i hela landet. Hos oss kan du ställa krav. Krav som vi kommer arbeta hårt med att försöka möta. Vi kapar topparna och fyller ut dalarna.

Så enkelt kan man beskriva vår verksamhet. Vill man göra det lite tydligare kan man säga att vi finns där när den ordinarie personalen inte räcker till på grund av underbemanning eller överbelastning. Våra medarbetare är kunniga och självgående, de är vana vid att snabbt sätta sig in i en verksamhet och nya arbetsuppgifter. Det är kanske därför NGS har en kundnöjdhet på över 90 procent.

NGS är en marknadsledande bemannings- och rekryteringskoncern, inriktat mot Vård, Skola och Ledarförsörjning. Vi omsätter idag omkring 700 miljoner kronor fördelat på 12 olika affärsområden med verksamhet i Sverige och Norge. 80 procent av vår verksamhet sker inom ramavtal varav huvuddelen mot offentlig sektor. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö, Oslo och Helsingfors har vi en lokal närvaro mot våra kunder och personal.

NGS Group är noterat på Nasdaq Stockholm. Vi är ISO-certifierade och ett av Almega auktoriserat bemanningsföretag.

Gå till NGS Groups hemsida


© e-Quality | Holländargatan 13 | 111 36 Stockholm | Telefon: 08-54 55 12 80 | E-post: info@e-quality.se