Kontakta oss: gärna: 08-54 55 12 80

”e-Quality har gynnat bättre tillgänglighet, mindre administration och byråkrati.”

Vi har träffat socionomkonsulten Petri som arbetar hos oss och ställde några frågor till honom om hur det är att arbeta  inom bemanning, varför han valde oss och vilka de främsta fördelarna är.

Berätta kortfattat om dig själv.
Jag är ursprungligen från Finland, uppvuxen i Helsingfors, och flyttade till Stockholm i mitten av 80-talet. Efter några olika arbeten utbildade jag mig inom sjukvården och arbetade där många år innan det var dags att byta bransch igen. Jag blev färdig socionom år 2004 och har sedan dess arbetat som socialsekreterare och barnhandläggare inom socialtjänsten. Dessutom har jag studerat en termin socialt arbete i Indien. Jag har även arbetat en kort sväng som boendestödjare på ett boende för missbrukare och hemlösa. Tidigare var jag även aktiv inom hörselskadades förening Hyvis och sexpert på RFSL.

Vad är det bästa med att arbeta inom bemanning?
Man får massor av nya erfarenheter på olika uppdrag och det ger även möjlighet att prova på nya arbetsuppgifter och få nytt ansvar som du nödvändigtvis inte hade fått genom vanlig tjänst.  Det ger verkligen möjlighet att utvecklas inom mitt yrkesområde och ger även en unik möjlighet till att öka mitt yrkesmässiga nätverk.

Vad tycker du om e-Quality som arbetsgivare?
Vad jag fastnade för när jag sökte var det för att företaget var mindre. Jag uppskattar att jag kan vara självständig ute på uppdrag samtidigt som jag kan känna mig trygg med att få stöd vid besvärlig situation till exempel. Det är kul med konsultträffar som ordnas. Sist men inte minst kommunikation och tillgänglighet fungerar bra.

Vilka är de främsta fördelarna med att arbeta e-Quality inom bemanning?
Man får bra uppdrag och trevligt bemötande av personalen. Tydliga fördelar med e-Quality har varit att det är ett mindre företag som i sin tur har gynnat bättre tillgänglighet, mindre administration och byråkrati.

 

Tack Petri, för att du tog dig tid.

  1. Socionomen Petri anser att e-Quality ger honom mer tid till det sociala arbetet