Kontakta oss: gärna: 08-54 55 12 80

AKTUELLT

Nu är vi på Socionomdagarna

Den 18-19 oktober är vi på plats på Socionomdagarna på Stockholmsmässan i Älvsjö tillsammans med vårt systerföretag Socionomuthyrning.

Kom och hälsa på oss i monter B05:03 och hör vad vi kan göra för dig för vi har en hel del att erbjuda, både som kund eller konsult. Dessutom kan du vara med i vår tävling och tävla om att skrapa hem storvinsten.

Välkommen till oss!

  1. e-Quality på Socionomdagarna 2017

Tillsammans ska vi besegra cancer

Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj är nu igång under oktober månad, i syfte att finansiera cancerforskning, sprida kunskap om bröstcancer samt bedriva påverkansarbete. Under hela månaden är vi med och uppmärksammar detta faktum att drygt 8000 kvinnor i Sverige varje år får beskedet att de har bröstcancer.

De som drabbas är inte ”alla andra”. De är våra mammor, systrar, barn, vänner och kollegor! Människor som finns i våra liv och som betyder något för oss. Chansen att bli botad från bröstcancer har ökat de senaste årtiondena. I dag överlever drygt 80 procent av dem som drabbas av bröstcancer. Det beror främst på att allt fler fall upptäcks tidigt, och på att behandlingsmetoderna blivit bättre.

För oss är det viktigt att vara med och bidra till att forskningen går framåt. NGS är ett företag som arbetar med människor och för människor och det vi gör, gör vi med hjärtat. Det här är ett engagemang från hjärtat och vi är med i kampen mot cancer och donerar pengar till en välgörenhet som inte bara drabbar ”andra” utan som även drabbar oss.

Tillsammans ska vi besegra cancer.

Välkommen till vår nya hemsida

Vi är så glada att vår uppdaterade hemsida nu ligger uppe. Vi har under några månader i hemlighet byggt, renoverat och fräschat upp fasaden men stommen och inredningen finns kvar. Det är nu lättare och det går snabbare att hitta den viktiga information du behöver.

Varför inte ta dig några minuter och titta runt? Vi vill förvarna för eventuella små fel som kan ha uppstått och vi arbetar för att rätta till dessa fel så fort det går. Vi hoppas att du gillar vår nya design.

//Hälsningar e-Quality & Octapod

Vi ger dig nya spännande möjligheter

Behovet är stort ute hos våra kunder och vi söker alltid fler medarbetare. e-Quality och Octapod är det personliga bemanningsföretaget. Hos oss kan du ställa krav som vi kommer att arbeta engagerat med att att försöka möta.

Vi kommer alltid att ge tillbaka till dig i form av en flexibel arbetstid anpassade efter dina behov, en förmånlig lön och spännande uppdrag över hela Sverige. Vi arbetare både mot den offentliga sektorn och den privata. Utifrån dina kunskaper och dina behov hittar vi uppdragen som du du letar efter. Hos oss är du unik!

Är du intresserad av att bli en av oss? Hör av dig på 08-54 55 12 80 eller info@e-quality.se så berättar vi mer!

  1. Logotyp för NGS-mönster

NGS i regnbågsfärger

Denna vecka tar Nordens största Pridefestival över Stockholm och därför färgar vi e-Quality och NGS Group i regnbågsfärger.

Inom NGS tillåter vi inte direkt eller indirekt diskriminering av någon, på grund av kön, etnisk tillhörighet, funktionshinder, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck och ålder. Vi värnar om den mångfald som idag präglar hela koncernen och därför är det en självklarhet för oss att uppmärksamma Pride.

Happy Pride!

  1. NGS Group i regnbågsfärger

Idag har vi fått nya kollegor

Socionomuthyrning i Sverige AB är från och med idag, 2 maj ett nytt tillskott till e-Quality och NGS familjen.

Företaget förmedlar konsulter inom socialtjänsten och kommer tillsammans med oss utgöra en stark grund för NGS att erbjuda socialtjänster till kommuner och landsting, runt omkring i Sverige. Vi önskar våra nya kollegor Ulf Fredriksson och Janne Karlsson varm välkomna och ser fram emot ett långt och givande samarbete.

//Agota och Samira

  1. Socionomuthyrning blir nya kollegor

Välkommen till nya e-Quality.se

Ny hemsida, ny logga men samma företag

Vi har de senaste veckorna arbetat intensivt med att ta fram vår nya grafiska identitet som ligger i linje med NGS grafiska profil.
Vi kan nu stolt presentera vår nya logotyp och vår hemsida!

Vi hoppas att du som läsare kommer att hitta den informationen du söker och får gärna berätta om du saknar något. Dina tankar är viktiga för oss.

Vår önskan är att den nya hemsidan ska vara användarvänlig och lättnavigerad och vi hoppas att du kommer att trivas med den!

Väl mött och välkomna till nya e-Quality

Hälsningar
Agota och Samira

e-Quality är sedan juni 2016 en del av bemanningsföretaget NGS Group. Omformningen av den grafiska profilen är ytterligare ett steg i riktningen att knyta alla affärsområden inom NGS närmare varandra.

  1. Logotyp för e-Quality - En del av NGS Group

Vi är nu en del av NGS Group

e-Quality har under en tid sökt lämplig partner för att utveckla företaget och möta den växande efterfrågan gällande bemanning av personal inom våra tjänstekategorier. Valet föll till slut på en av våra branschkollegor, NGS Group som vi känner sedan länge och som är ett bemanningsbolag inom vård, skola och ekonomi.

NGS Group arbetar med ett liknade arbetssätt och värdegrund som e-Quality och vi som bolag blir ett värdefullt komplement till NGS och deras befintliga verksamhet.

Mycket kommer dock att fortsätta vara precis som vanligt! Vi behåller vårt företagsnamn och vår konsultchef Agota Benkö fortsätter precis som vanligt.

Hjärtligt välkomna att kontakta oss!

  1. Logotyp för NGS Group - Bemanning, Rekrytering & Ledarförsörjning

Svar på tal från Bemanningsföretagen

Här följer Bemanningsföretagens kommentar till de inslag som förts i Rapport under mellandagarna.

Hyrstopp är inte lösningen på de ökade kostnader Rapports kartläggning pekar på. Vi tror på att hantera vårdens utmaningar tillsammans.

Medarbetarna i våra auktoriserade medlemsföretag är en stor tillgång för vården. De gör ett fantastiskt arbete och säkerställer och förbättrar kvaliteten på vården.

Rapport pekar i sitt inslag på kvalitetsbrister i vissa landsting. Detta är självklart oacceptabelt. Vi samarbetar med SKL och IVO för att minimera de här riskerna, till exempel genom ett förbättrat informationsutbyte och utveckla upphandlingarna.
Vårdtrycket har ökat mycket de senaste åren. För att klara behoven har det krävts ökad bemanning. Mycket av den har köpts utan upphandling och då har kostnaderna ökat. När landstingen upphandlar tjänster från auktoriserade företag ser vi att de får prisvärda och bra tjänster, och kostnaderna i de avtalen drar inte iväg.
Hyrstopp är inte lösningen på de ökade kostnader Rapports kartläggning pekar på. Vi tror på att hantera vårdens utmaningar tillsammans. 
Då är det extra viktigt att ha långsiktiga relationer med kommuner och landsting och en bra dialog med SKL.
Bemanningslösningarna får vården att fungera. Vi vill fortsätta att utveckla bemanningslösningarna gemensamt så att vården kan förbättras och få kompetensförsörjning till rimliga priser. 

Bemanningsföretagens styrelse har sedan tidigare beslutat att göra en översyn av auktorisationsvillkor och etiska regler. Arbetet med översynen beräknas vara klart under första kvartalet 2017.
 
Vill du veta mer om Bemanningsföretagens branschorganisation, läs mer på  Bemanningsföretagen.