Ring oss gärna: 08 - 54 55 12 80

Aktuellt

Vi ger dig nya spännande möjligheter

Behovet är stort ute hos våra kunder och vi söker alltid fler medarbetare.

e-Quality är det personliga bemanningsföretaget. Hos oss kan du ställa krav som vi kommer att arbeta engagerat med att att försöka möta.

Vi kommer alltid att ge tillbaka till dig i form av en flexibel arbetstid anpassade efter dina behov, en förmånlig lön och spännande uppdrag över hela Sverige. Vi arbetare både mot den offentliga sektorn och den privata. Utifrån dina kunskaper och dina behov hittar vi uppdragen som du du letar efter. Hos oss är du unik!

Är du intresserad av att bli en av oss? Hör av dig så berättar vi mer!

Hälsningar Agota och Samira
Tel: 08-54 55 12 80

NGS i regnbågsfärger

Denna vecka tar Nordens största Pridefestival över Stockholm och därför färgar vi e-Quality och NGS Group i regnbågsfärger.

Inom NGS tillåter vi inte direkt eller indirekt diskriminering av någon, på grund av kön, etnisk tillhörighet, funktionshinder, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck och ålder. Vi värnar om den mångfald som idag präglar hela koncernen och därför är det en självklarhet för oss att uppmärksamma Pride.

Happy Pride!

 

 

 

 

 

 

 

Glad Sommar

Idag har vi fått nya kollegor

Socionomuthyrning i Sverige AB är från och med idag, 2 maj ett nytt tillskott till e-Quality och NGS familjen.

Företaget förmedlar konsulter inom socialtjänsten och kommer tillsammans med oss utgöra en stark grund för NGS att erbjuda socialtjänster till kommuner och landsting, runt omkring i Sverige.
 
Vi önskar våra nya kollegor Ulf Fredriksson och Janne Karlsson varm välkomna och ser fram emot ett långt och givande samarbete.
//Agota och Samira

Välkommen till nya e-Quality.se

Ny hemsida, ny logga men samma företag

Vi har de senaste veckorna arbetat intensivt med att ta fram vår nya grafiska identitet som ligger i linje med NGS grafiska profil.
Vi kan nu stolt presentera vår nya logotyp och vår hemsida!

Vi hoppas att du som läsare kommer att hitta den informationen du söker och får gärna berätta om du saknar något. Dina tankar är viktiga för oss.

Vår önskan är att den nya hemsidan ska vara användarvänlig och lättnavigerad och vi hoppas att du kommer att trivas med den!

Väl mött och välkomna till nya e-Quality

Hälsningar
Agota och Samira

E-Quality är sedan juni 2016 en del av bemanningsföretaget NGS Group. Omformningen av den grafiska profilen är ytterligare ett steg i riktningen att knyta alla affärsområden inom NGS närmare varandra.

 

 

Vi är nu en del av NGS Group

Nu ingår e-Quality i NGS familjen

e-Quality har under en tid sökt lämplig partner för att utveckla företaget och möta den växande efterfrågan gällande bemanning av personal inom våra tjänstekategorier. Valet föll till slut på en av våra branschkollegor, NGS Group som vi känner sedan länge och som är ett bemanningsbolag inom vård, skola och ekonomi.

NGS Group arbetar med ett liknade arbetssätt och värdegrund som e-Quality och vi som bolag blir ett värdefullt komplement till NGS och deras befintliga verksamhet.

Mycket kommer dock att fortsätta vara precis som vanligt! Vi behåller vårt företagsnamn och vår konsultchef Agota Benkö fortsätter precis som vanligt.

Hjärtligt välkomna att kontakta oss!

 

Svar på tal från Bemanningsföretagen

Här följer Bemanningsföretagens kommentar till de inslag som förts i Rapport under mellandagarna.

Hyrstopp är inte lösningen på de ökade kostnader Rapports kartläggning pekar på. Vi tror på att hantera vårdens utmaningar tillsammans.

Medarbetarna i våra auktoriserade medlemsföretag är en stor tillgång för vården. De gör ett fantastiskt arbete och säkerställer och förbättrar kvaliteten på vården.

Rapport pekar i sitt inslag på kvalitetsbrister i vissa landsting. Detta är självklart oacceptabelt. Vi samarbetar med SKL och IVO för att minimera de här riskerna, till exempel genom ett förbättrat informationsutbyte och utveckla upphandlingarna.
Vårdtrycket har ökat mycket de senaste åren. För att klara behoven har det krävts ökad bemanning. Mycket av den har köpts utan upphandling och då har kostnaderna ökat. När landstingen upphandlar tjänster från auktoriserade företag ser vi att de får prisvärda och bra tjänster, och kostnaderna i de avtalen drar inte iväg.
Hyrstopp är inte lösningen på de ökade kostnader Rapports kartläggning pekar på. Vi tror på att hantera vårdens utmaningar tillsammans. 
Då är det extra viktigt att ha långsiktiga relationer med kommuner och landsting och en bra dialog med SKL.
Bemanningslösningarna får vården att fungera. Vi vill fortsätta att utveckla bemanningslösningarna gemensamt så att vården kan förbättras och få kompetensförsörjning till rimliga priser. 

Bemanningsföretagens styrelse har sedan tidigare beslutat att göra en översyn av auktorisationsvillkor och etiska regler. Arbetet med översynen beräknas vara klart under första kvartalet 2017.
 
Vill du veta mer om Bemanningsföretagens branschorganisation, läs mer på  Bemanningsföretagen.
  1. Bemanning


© e-Quality | Holländargatan 13 | 111 36 Stockholm | Telefon: 08-54 55 12 80 | E-post: info@e-quality.se